Servicii

Descoperă cu ce îți putem sta la dispoziție, aici la AtuMoving. Iată întreaga gamă de servicii!

Mutări

Putem asigura mutarea mobilierului și lucrurilor din apartamente, făcând față lifturilor și scărilor sau putem să te ajutăm cu mutarea lucrurilor din grădină și din casă. Îți putem reloca și sediul firmei, în siguranță, cu maximă rapiditate.

Depozitare

Serviciul de depozitare îți oferă posibilitatea de a păstra obiectele tale în siguranță, indiferent de dimensiunile acestora. Putem depozita mobile, obiecte de artă, electronice și electrocasnice sau orice alte obiecte personale.

box-closed

Împachetare

Venim în ajutorul tău cu materiale şi echipamente speciale pentru împachetarea bunurilor tale îm siguranță. Împachetarea greșită poate provoca ruperea sau spargerea pachetelor și deteriorarea bunurilor.

consultation

Consultanță

Vă putem oferi și sfaturi profesionale cu privire la împachetarea și mutarea bunurilor. Dacă doriți să vă împachetați singuri bunurile aveți nevoie de consultanță cu privire la ambalaj și la tehnicile de ambalare.

clerk-with-tie

Manager Personal

Pentru fiecare mutare dedicăm o echipă profesională de oameni specializați și avem un manager de proiect care se va ocupa de întreaga operațiune. El va coordona procesul de mutare și ca estima costurile.

training

Traininguri

Relocările și mutările sunt un domeniu extrem de complex. Așadar, fiecare angajat din echipa AtuMoving trebuie să urmeze un training specializat înainte să fie repartizat pe un proiect, pentru a lucra.

Sună Acum